Hvordan vil digital markedsføring utvikle seg i tiden som kommer?

Hvordan vil digital markedsføring utvikle seg i tiden som kommer?

Nå er vi straks i mål med hele faget Digital Markedsføring og i dette innlegget skal jeg skrive litt om hva jeg tror vil skje videre innenfor digitalisering. Samfunnet er i endring og det dukker alltids opp nye nytt og bedre, så derfor vil det være spennende å se hvordan alt vil endre seg i fremtiden. I den første delen av semesteret lærte vi en del om kunstig intelligens, Blockchain(krytovaluta) og Big Data, men vi har også vært innom personvern og endringer i forbrukeratferd. Dette er alle veldig spennende temaer og jeg tror vi kommer til å se mye mer avansert teknologi i fremtiden.

Hvordan tror du den digitale markedsføringen vil endre seg? Jeg tipper vi vil se en ennå mer avansert teknologi som vil være med på å påvirke den digitale markedsføringen og nå ennå flere.

Sosiale kanaler

I dag er det veldig populært med sosiale medier og det er noe nesten alle er på. Her vil det også være gunstig for ulike virksomheter å reklamere sin markedsføring gjennom influencers eller andre kjente personer. Plattformene når ut til mange millioner mennesker hver dag og bedriftene kan både drive med betalt og gratis markedsføring. Som nevnt over hva vi lærte i Arne sin del så vet vi at disse plattformene som Snapchat, Instagram, tiltok osv benytter algoritmer og Cookies som styrer annonsene til de menneskene som er mottakelig og relevante for markedsføring fra disse bedriftene som benytter seg av sosiale kanaler. Dette gjør digital markedsføring til en enestående måte å markedsføre på.

Vi vet at i fremtiden så vil blant annet digital markedsføring og annen teknologi endre seg, og forhåpentligvis vil dette ha en positiv effekt på sosiale medier med at bedriftene kan tjene ennå mer på markedsføring via sosiale medier. Å vite helt sikkert hvordan fremtiden vil se ut er det ingen som har fasisten på, men jeg tror det blir ekstremt viktig for alle bedrifter å kunne mye om teknologi og hvordan den biter fungerer, samtidig som det vil være viktig for alle bedrifter å bruke digital markedsføring og digitale plattformer. Det lønner seg for enhver bedrift å holde seg oppdatert og heletiden attraktive innenfor det nye som kommer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *